-min.avif)
Slottsmiddag
Förrätt
Potatiskrokett
Picklad pärlök - västerbotten flarn - löjrom - tångcaviar - rökt smetana
Halstrad pilgrimsmussla
Jordärtskockapure - consommé på bakade äpplen - citronpärlor
Terrin på svensk anka
Emulsion på rökt lök - tryffel - krispig potatis - rödlöksmarmelad
Varmrätt
Biff på svenska baljväxter & svamp
Risotto med västerbottenost - rostad kål buljong - spenat & svenska skott - citronpicklad silverlök
Sotad Gös
Rotselleripuré - eldad svartrot - sandefjordsås - gravad broccoli - picklad pumpa - citronpärlor
Rödvinsbrässerad svensk oxkind
Sky smaksatt med stjärnanis & timjan - persiljerot - svartkål - stekt höstsvamp - eldad steklök
Helstekt svensk hjort
Tryffelsky - puré på palsternacka - ragu på svenska linser & tomat - mangold - kantareller
Dessert
Kaffeglass
Chokladjord - rostade nötter - maräng med whiskey - vaniljpannacotta
Hallon
Champagnemousse - smörkaka - smörkräm - blåbärsorbet
Lokal ost
Slottets marmelad - syltade päron - portvin - fröknäcke