Vinprovning & mat
Vin & Champagne möter utvalda rätter från säsongens nya slottsmeny. Guide är sommelier Robin från Triplus vin i en härlig slottsmiljö.
Vin & Champagne möter utvalda rätter från säsongens nya slottsmeny. Guide är sommelier Robin från Triplus vin i en härlig slottsmiljö.
Vin & Champagne möter utvalda rätter från säsongens nya slottsmeny. Guide är sommelier Robin från Triplus vin tillsammans med slottets personal i en härlig slottssalong.
4 utvalda viner från Italien & 4 glas röda viner (2 till förrätt – 2 till varmrätt)
Pris: 1295 kr
Meny:
1. Raviolo – Confit på svenskt anklår – Saffran – Tryffel
2: Svensk örtsekt Lammstek – Svart vitlök och rostad tomat sky – stekt och inlagd palsternacka – Oxalis
3 Chokladpastej – Youghurt & Champagne sorbet – Violgelé – Atsina
Utvalda viner från Frankrike & 4 glas röda viner (2 till förrätt – 2 till varmrätt)
Pris: 1295 kr
Meny:
1: Tunt skivad marmorerad ryggbiff – torkade oliver – tryffelmajonnäs – kryddiga örter – lagrad olivolja
2: Hälleflundra – Fänkål – Svart rättika – Blåmussla – Syrad grädde – Citronpärlor
3: Lemontarté – Bränd maräng – Mjölk glass
Pris: 1495 kr
Meny:
1: Eldad havskräfta – rökt sellerikräm – jordärtskocka – dillskum
2: Rimmad & bakad torskrygg – Jordärtskocka puré – krispig jordärtskocka – Skaldjursvelouté -dill
3: Äpple – Vanilj – Pekannöt – Kondenserad mjölk